Keď sa desať inovačných centier stretne na Ynovate Campe, INOVIA je pri tom!

INOVIA tím sa ako prvý slovenský člen Ynovate zúčastnil druhého ročníka Ynovate Campu. V poradí už druhý ročník spoločného stretnutia českých a slovenských inovačných centier v rámci siete Ynovate sa konal v dňoch 19. a 20. septembra 2023 v Ústí nad Labem.

Aký bol program?

Program dvojdňového pracovného stretnutia v priateľskej atmosfére vyplnili workshopy, zdieľanie skúseností a hľadanie spoločných optimálnych riešení na rôzne témy. Účastníci spoznali nové tváre, získali nové pohľady na riešené témy a odniesli si inovatívne nápady, ktoré budú užitočné pre ich inovačné centrá zapojené do siete Ynovate. Účastníci zdieľali nielen pozitívne, ale aj negatívne skúsenosti, ktoré súvisia s rozvojom inovačného ekosystému za účelom získania podnetov pre ďalšie zlepšovanie svojich služieb.

Vďaka takýmto spoločným stretnutiam inovačných centier rastieme, zdieľame skúsenosti, inšpirujeme sa a spolupracujeme. Ďakujeme všetkým zúčastneným a hlavne organizátorovi ICUK – Inovační centrum Ústeckého kraje za výbornú akciu!

Vlasto Kocián, CEO INOVIA

Ako to vystihnúť jedným slovom?

Bol to skvelo-intenzívne-brainstormingovo-motivačno-diskusno-úlohovo-pozitívne-zábavný Y-Camp!

Fotogaléria

Čo je Ynovate?

Ynovate je profesionálna sieť na podporu inovácií, ktorá združuje regionálne inovačné centrá založené regiónmi, mestami a univerzitami. Hľadaním synergií, priamou spoluprácou s podnikateľmi a zdieľaním kontaktov sieť podporuje vytváranie a rozvoj inovatívneho, ambiciózneho a udržateľného podnikania.

Viac o sieti Ynovate: ynovate.cz

Súvisiace články:

Zdieľajte

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *