Prvý ročník KIRA Akadémie v Trnave pozná svojho víťaza

Krajská inovačná a rozvojová agentúra KIRA v spolupráci s inovačným štúdiom Kiuub a Trnavským samosprávnym krajom v utorok 27. júna 2023 v Divadle Jána Palárika v Trnave slávnostne uzatvorila trojmesačný bezplatný vzdelávací a rozvojový program pre firmy pôsobiace v Trnavskom kraji – KIRA Akadémia. Inovačné centrum INOVIA zastupoval na záverečnom vyhodnotení Vlasto Kocián, CEO.

Do programu sa napokon zapojilo celkovo 13 firiem z rôznych odvetví, ktoré mali možnosť od apríla do júna absolvovať osem workshopov pod vedením odborníkov so špecializáciou na malé a stredné podnikanie v rôznych oblastiach. Počas trvania KIRA Akadémie zaznamenala najväčší progres spločnosť Visions Entertainment, s.r.o. (FENIXcards – Kartové hry a zberateľské predmety) ktorá bola na záver za svoj úspech odmenená sumou 5 000 €.

Všetkým zúčastneným firmám ďakujeme za ich účasť, snahu a odhodlanie rozvíjať sa a prispievať tak k prosperite celého regiónu. Veríme, že sa im nadobudnuté vedomosti úspešne podarí zúročiť v praxi.

Viac info na: akademia.podnikamvkraji.sk

Zdieľajte

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *