Stretli sme sa so zástupcami Regionálneho centra Žilina MIRRI

V priestoroch Inovačného centra INOVIA sme hovorili so zástupcami Regionálneho centra Žilina (RC ZA), ktoré je súčasťou siete regionálnych centier Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR (MIRRI).

S Lenkou Kuffovou a Jánom Adamčíkom sme diskutovali o možnosti podpory rozvoja inovačného ekosystému pomocou čerpania eurofondov. Tiež sme identifikovali príležitosti využitia služieb regionálneho centra pre súčasných aj budúcich klientov INOVIA. Regionálne centrum Žilina sa v súčasnosti etabluje v Žiline a nadväzuje vzťahy s dôležitými hráčmi v Žilinskom regióne.

Regionálne centrá majú byť efektívnym partnerom pre čerpanie fondov EÚ, kde na jednom mieste dostane žiadateľ/prijímateľ kompletnú informáciu a pomoc pri príprave a počas implementácie projektov. Zároveň budú miestom, kde žiadateľ/klient/občan/organizácia dostane kompaktné informácie zo všetkých oblastí týkajúcich sa pôsobnosti MIRRI SR, EÚ a iných inštitúcií v oblasti regionálneho rozvoja, takzvaný ONE STOP SHOP.

Na foto (zľava): Vlastimil Kocián, Michal Žarnay, Michal Janovčík (INOVIA) a Lenka Kuffová, Ján Adamčík (RC ZA MIRRI)
Zdieľajte

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *