INOVIA s novým logom!

Inovačné centrum INOVIA predstavilo dnes svoje nové logo, ktoré odráža moderný a dynamický charakter organizácie. Zmena vizuálnej identity prišla po necelých troch rokoch od založenia inovačného centra.

Nové logo, ktoré navrhol úspešný slovenský dizajnér Jozef Mičic, si zachováva pôvodný význam – prepojenie rôznych aktérov inovačného ekosystému. Jeho moderný a minimalistický dizajn symbolizuje dynamiku a neustály vývoj, ktorý je pre inovácie charakteristický.

„Veríme, že nové logo bude inšpirovať a motivovať všetkých, ktorí sa podieľajú na budovaní inovačného prostredia v našom regióne“, povedal Vlastimil Kocián, riaditeľ inovačného centra INOVIA.

„Chceli sme vytvoriť logo, ktoré bude nielen reprezentatívne, ale aj zapamätateľné a bude odrážať našu snahu o neustále zlepšovanie.“


Nové logo bolo už úspešne testované na dvoch významných podujatiach – konferencii INOFEST a festivale pracovných príležitostí profesiadays, kde bolo použité vrátane súvisiaceho grafického motívu na prezentačných materiáloch inovačného centra.

Oficiálne krstiny nového loga sa konali dnes, 30.9.2024 v priestoroch inovačného centra INOVIA, za účasti autora loga a tímu INOVIA.

Logo v rôznych formátoch vrátane logomanuálu

Stránka dizajnéra Jozefa Mičica

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *