Ako môže INOVIA pomôcť vašej firme?

Inovačné centrum INOVIA postupne buduje Inovačný ekosystém Žilinského kraja. V tejto aktivite je zahrnuté nielen budovanie SMART regiónu, ale aj podpora podnikavosti, vznik startupov, rast firiem a prepájanie výskumu s praxou.

Pre firmy a startupy je dôležitá pomoc s prekonávaním prekážok v podnikaní, preto INOVIA vytvára sieť expertov a organizuje podujatia na podporu inovácií v našom regióne. No najmä, INOVIA poskytuje komplexné poradenstvo formou biznis konzultácií.

S čím všetkým pomôžeme?

INOVIA vie pomôcť majiteľom alebo manažérom firiem nájsť tie správne cesty, ako vylepšiť výrobok, resp. službu, ako upraviť spôsob obchodovania, prípadne ako osloviť nový segment zákazníkov. Tešíme sa tiež na podporu nápadov, ktoré chcú dobyť svet. Skrátka radi pomôžeme podnikateľom v napĺňaní ich podnikateľských snov a výziev. INOVIA pomáha premeniť myšlienky a nápady na skutočné projekty s reálnymi výsledkami.

Aký je postup?

Pomôžeme identifikovať kľúčový problém firmy a identifikujeme potenciály pre rozvoj a rastové projekty. Následne zabezpečíme kvalitného experta pre ich realizáciu. Naši experti pre Vás môžu byť: biznis konzultant, senior expert alebo grantový poradca. Viac o expertoch, konzultantoch a poradcoch nájdete v článku: INOVIA experti

Čo vám môže spolupráca s INOVIA priniesť?

Spoluprácou teda môžete získať nielen chýbajúcu expertízu, nové kontakty a obchodné príležitosti, či nové trhy, ale aj lepšie, vylepšené, či inovované produkty a procesy, a tiež doplnkové finančné zdroje.

Čo potrebujeme od vás?

  • Mať vlastný produkt / službu a chuť rozvíjať ho / ju. 
  • Byť otvorený pre spoluprácu a prijatie pohľadu “zvonku”.
  • A byť pripravený investovať čas a peniaze do rozvoja firmy.

Nie sú služby INOVIA drahé pre bežnú firmu?

Naším cieľom nie je finančný zisk, ale pomoc firmám. Prvé dve hodiny s naším biznis konzultantom sú bezplatné. Na týchto stretnutiach si obe strany overia, či spolupráca bude dávať zmysel. Aj pre ďalšie služby sa snažíme využívať existujúce formy pomoci podnikateľom, takže hrozí maximálne nejaká úroveň spolufinancovania v rozmedzí 25 až 50 %. Očakávané prínosy pre firmu však budú mnohonásobne vyššie ako vynaložené prostriedky.

Kde a ako je možné nás kontaktovať?

Najjednoduchší spôsob, ako nás kontaktovať, je prostredníctvom vyplnenia kontaktného formulára na našej webovej stránke www.inovia.sk alebo zaslaním e-mailového dopytu na adresu info@inovia.sk. Dohodneme si osobné stretnutie alebo videohovor a spolupráca môže začať.

Viac info

Ďalšie informácie o službách INOVIA nájdete na týchto stránkach ↓ ↓ ↓

Zdieľajte

2 komentáre na “Ako môže INOVIA pomôcť vašej firme?

  1. Michal Vavrík Odpovedať

    Dobrý deň, chápem správne, že v rámci spolupráce s INOVIA by som mohol byť akoby súčasťou nejakého inkubátora? Ide mi o pravidelnosť a konzistentnosť stretnutí/konzultácií/mentoringu, na čo by som sa chcel v ďalšom období nastaviť a toto mi pripadá ako vhodná príležitosť. Ďakujem vopred za reakciu.

    Michal Vavrík

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *