Festival inovácií – spíkri a ich témy pre firmy a startupy

Už čoskoro do Žiliny prinesie Festival inovácií – Inovačný rozvoj regiónov 2023 inšpiratívne popoludnie pre firmy, startupy a samosprávy.

Predstavujeme Vám spíkrov a témy inováciami nabitého programu pre firmy a startupy.

Blok 1

13:00 – 14:45 hod.


INOVIA pomáha existujúcim firmám prekonávať prekážky v podnikaní, poskytuje služby podporujúce rast a inovácie, napríklad aj sprostredkovaním kvalitného experta. Konkrétne služby a programy spolupráce Vám vo svojom vstupe predstaví riaditeľ Inovačného centra INOVIA Vlasto Kocián. Viac o službách INOVIA.


Michal predstaví spôsob, ktorý používa na rozbeh startupov a systematické hľadanie nových zdrojov pre rast.


Panelovú diskusiu s Michalom Hradilom z Hyperia a Tomášom Lodňanom z GoodRequest moderuje Vlasto Kocián.

Michal v rámci panelovej diskusie predstaví, čo robí Hyperia pre svetový úspech svojich produktov.

Tomáš dá návod na úspech podľa Goodrequest, ktorý je rýchlo rastúcim digitálnym štúdiom.


Radka je biznis mentorka Moravsko-slezského inovačního centra. Je podporou pre majiteľov a riaditeľov firiem pri nastavení strategického riadenia.


S neochvejným záväzkom posilňovať regióny sa Pavel zameriava na formovanie politík a rámcov, ktorých úlohou je zabezpečiť regiónom viac autonómie, aby nielen mohli rozvíjať a formovať miestny inovačný ekosystém, ale hlavne sa sústrediť na riešenia inovačných výziev, ktoré sú špecifické pre ich kontext.

Pavel prišiel na Úrad vlády zo súkromnej sféry, kde dlhodobo pôsobil ako strategický poradca v oblasti “place-based innovations” a inovačných ekosystémov.

Blok 2

15:30 – 17:00 hod.

V druhej časti programu sa na Vás tešia nasledujúci spíkri a témy.


Vždy sa nájde cesta. Tomáš nám predstaví digitalizáciu firmy. Je to zbytočnost alebo nevyhnutnosť?

Jakub sa špecializuje sa na digitalizáciu firemných procesov a bezpečnosť v kybernetickom prostredí.


Martin je CTO vo firme Kiuub, ktorá sa venuje no-code nástrojom a využíva skúsenosti z venture kapitálu pre automatizáciu procesov a tvorbu nových produktov.


Ján je prezident a spoluzakladateľ spoločnosti Fraunhofer IPA Slovakia. Robí poradcu a kouča v oblasti inovácií, strategického manažmentu, organizácie podniku a priemyselného inžinierstva.

Daniel sa venuje technologickým produktom predovšetkým v oblasti mediálneho a reklamného sektoru, ako aj podpore IT komunity. V súčasnosti je organizátorom stretnutí web vývojárov WebUP v Žiline a Startup Weekend Žilina.

Vlado je skúsený projektový manažér informačných technológií s bohatou históriou práce v odvetví informačných technológií a služieb. Má skúsenosti v oblasti ITIL, IT Service Management, Project Management, Testing a Software Project Management.


www.festivalinovacii.sk

Ostaňte naladení s nami. Uvidíme sa už čoskoro.

Zdieľajte

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *