Spolupráca Investart a INOVIA podporí najmä startupy a MSP

Inovačné centrum INOVIA sa v žilinskom regióne postupne stáva synonymom pre podporu a rozvoj startupov a inovačných projektov malých a stredných podnikov (MSP). Dnes vám predstavíme jeden z najnovších krokov, ktorým sa INOVIA snaží rozvíjať inovačný ekosystém – rozbiehame spoluprácu s investičnou skupinou Investart.

Čo je Investart

Investart je investičná skupina pod hlavičkou spoločnosti Grama a.s., ktorá na slovenskom trhu dlhodobo úspešne pôsobí v oblasti financií a poradenstva. Spoločne s partnerskými firmami, ktoré zamestnávajú takmer 1 500 ľudí chce byť motorom pre úspešné podnikanie. Poslaním investičnej skupiny je rozvoj začínajúcich projektov, ako aj projektov a firiem, ktoré na dosiahnutie a splnenie svojich obchodných cieľov vyžadujú primeraný kapitál, dofinancovanie či podporu v oblasti poradenstva alebo marketingu. Tím špičkových profesionálov a odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami je istou zárukou, že o každý perspektívny podnik bude dokonale postarané a budúcnosť vašich projektov je skutočne v tých najlepších rukách.

Investart nie je len bežnou investičnou skupinou. Veríme, že budúcnosť patrí tým, ktorí neboja sa meniť pravidlá hry. Náš prístup k investovaniu sa zakladá na podpore startupov a projektov, ktoré majú potenciál redefinovať odvetvia a priniesť zmenu. Naše spoločné zameranie sa na podporu startupov je jeden z dôvodov, prečo sme sa dohodli na intenzívnej spolupráci s INOVIA,“ konštatuje Michal Porubän – CEO, Expert na investovanie, Investart.

Dohodnutá spolupráca

Cieľom partnerstva nie je iba investovať finančné prostriedky. INOVIA využíva svoje možnosti na komplexnú podporu inovačných projektov a startupov. Investart prináša svoje skúsenosti s investovaním a stratégiami, ktoré umožnia týmto projektom dosiahnuť trhový úspech. Takže toto partnerstvo je výhrou pre obe strany. Spolupráca sa bude zameriavať najmä na podporu startupov a mladých projektov prostredníctvom služieb a podujatí INOVIA.

Je super, že Investart vidí a oceňuje, čo všetko INOVIA za prvé dva roky svojej existencie naštartovala. Budem veľmi rád, ak sa nám vďaka tejto spolupráci podarí získavať ďalších partnerov na našej spoločnej ceste budovania inovačného ekosystému,“ dodáva Vlastimil Kocián – CEO INOVIA.

INOVIA a Investart spoločne pomáhajú podnikavým ľuďom zlepšovať svet.

Budeme vás informovať o všetkom, čo toto partnerstvo prinesie, takže nezabudnite sledovať našu inovačnú cestu.

Inovačné centrum INOVIA
Zdieľajte

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *