Startup Voucher #2022 pokračoval bootcampom v Katowiciach

Piatok 4. novembra bol špeciálny deň pre CEE Startup Network. V rámci medzinárodnej súťaže Startup Voucher #2022 sa v poľskom meste Katowice v priestoroch #RawaInk prvýkrát uskutočnil Bootcamp pre startupy, ktoré sa zapojili do súťaže.

Čo všetko mali startupy možnosť zažiť?

Súčasťou podujatia boli prednášky k témam:

  • duševné vlastníctvo (Piotr Wiatrowski, Agnieszka Szymanska), 
  • kľúčové ukazovatele úspechu (Magdalena Pawłowska),
  • marketingové výzvy (Aneta Aleksander)
  • a migrácia do cloudu (Rafal G.).

Bola to tiež príležitosť nadviazať kontakty a poradiť sa s odborníkmi, ktorých znalosti a skúsenosti môžu byť cenné pri ďalších krokoch pri budovaní startupu:

  • rozvíjať svoje podnikanie so skúsenými rečníkmi a mentormi,
  • získať individuálnu spätnú väzbu od mentorov ohľadom predaja, právnych záležitostí a financovania,
  • pripraviť sa na finálové kolo a nadviazať kontakt s ostatnými startupistami.

Kto ďalší sa zúčastnil bootcampu? 

Zástupcovia tematických poukazov: ✨ Dassault Systèmes ✨IBM ✨H2 Global Group ✨HSF System a ďalšie.

#Invento Capital #SPIN-US #MSIC – Moravskoslezské inovační centrum #INOVIA #ZAiT #Level2 Ventures #Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej #EEN_Enterprise Europe Network #GAPR #sinotaic #Katowicka Specjalna Strefa Ekonomiczna S.A. #IBM #Invest in Katowice #co.brick #MasterMatch.online® #R&DImpact #R&D Promotion #My Company Polska

Blíži sa finále 

Startup Finals sa blíži. Už v pondelok 24. novembra budú finalisti v Ostrave súťažiť o hlavné ceny. Nie je to však len o finalistoch… o podporu sa môžu uchádzať aj ďalší startupisti.

Do súťaže zapojilo 90 startupov z 3 krajín (viac ako 35 je zo Slovenska).

Ďalšie info

Medzinárodná platforma CEE Startup Network prepája menšie regióny, ktoré stoja mimo hlavné mestá a poskytne im silnejší hlas na startupovej scéne. Založili ju v Ostrave (Česko) spoločne s partnermi z Katovíc (Poľsko) a zo Žiliny (Slovensko) s ambíciou budovať nadnárodný startupový ekosystém. Jej prvou aktivitou je medzinárodná súťaž Startup Voucher #2022, do ktorej sa prihlásili desiatky startupov.

Všetko o medzinárodnej startupovej súťaži nájdete na tejto stránke Startup Voucher #2022 a samozrejme na stránke CEE Startup Network.

Zdieľajte

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *